Velg bærekraftig mote!

Velg bærekraftig mote!

Posted by Butikk Breigata on

Vi er stolte av å være en butikk med fokus på etisk og miljøvennlig produksjon av klær. Her vil vi utforske litt hva bærekraftig mote innebærer, og hvorfor du bør unngå såkalt fast fashion. Til slutt vil vi diskutere viktigheten av å gi tilbake til miljøet og handle lokalt.

Bærekraftig mote er et begrep som har fått mye oppmerksomhet og det er gode grunner til det. Det handler om å ta ansvar for miljøet, samfunnet og arbeidsforholdene gjennom hele produksjonsprosessen. Bærekraftig produksjon innebærer å bruke miljøvennlige materialer, redusere avfall og forurensning, samt sikre rettferdige arbeidsforhold i alle ledd. Ved å velge bærekraftige klær kan vi redusere den enorme påvirkningen forbruket av klær har på planeten vår.

"Fast fashion" refererer til en raskt skiftende moteindustri som produserer store mengder klær til lave priser. Dessverre er disse klærne ofte av lav kvalitet og produsert for å være kortvarige. Dette fører til hyppigere kjøp og økt avfall. Fast fashion produksjonen medfører også alvorlige miljøproblemer, som forurensning av vann og utnyttelse av natur- og menneske ressurser. Ved å velge bærekraftige alternativer kan du bryte denne onde sirkelen og redusere den negative påvirkningen på samfunn og miljø som forbruket vårt av klær har.

Her hos By Rabinowitz tilbyr vi et utvalg av bærekraftige merker. Et av våre favorittmerker er Cofur, som spesialiserer seg på bruk av resirkulerte materialer for å skape trendy og stilige plagg. Gjennom sin innovative tilnærming, viser Cofur at bærekraftig design ikke trenger å gå på kompromiss med hverken stil eller kvalitet.

Et annet merke vi har er Sissel Edelbo. Merket er kjent for sin bruk av upcycling. Upcycling handler om å gi nytt liv til gamle og brukte plagg ved å transformere dem til unike og moderne kreasjoner. Sissel Edelbo tar inspirasjon fra kulturer over hele verden og gir sine kunder eksklusive og bærekraftige plagg som skiller seg ut i mengden.

Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige alternativer, uten å måtte ofre hverken stil eller kvalitet. Ved å velge bærekraftige merker, og handle lokalt, kan vi sammen bidra til en mer rettferdig verden.

Besøk oss i Stavanger og bli med på denne spennende reisen!

← Older Post Newer Post →

Introduksjon til Våre Merker

RSS
Historien bak By Rabinowitz

Historien bak By Rabinowitz

Butikk Breigata By Butikk Breigata

I en verden der butikker konkurrerer med SALG-skilt i vinduene året rundt, har By Rabinowitz som filosofi å tilby "slow fashion" til riktig pris. Hos...

Read more
Vi Introduser - Maison Hotel

Vi Introduser - Maison Hotel

Butikk Breigata By Butikk Breigata

Vi i Byrabinowitz er dedikert til å utforske unike og uavhengige klesmerker som skiller seg ut i moteverdenen. Vi er spesielt glade for å presentere...

Read more