Introduksjon til Våre Merker - Sissel Edelbo

Introduksjon til Våre Merker - Sissel Edelbo

Posted by Butikk Breigata on

Hi there fashionista! Om du er like glad i unike klær og merker som oss, er vi glade å introdusere deg for våre unike merker som vi vil ta en nærmere titt på i denne bloggen. Vårt første merke er Sissel Edelbo, et dansk klesmerke som har gjort et usedvanlig godt inntrykk på oss med sitt fokus på upcycling, etiske produksjon og unike stil.

Sissel Edelbo ble startet av to kvinner, Sissel og Christina, som delte en lidenskap for mote og bærekraft. De ønsket å lage klær som både var vakre og ansvarlige, og fant sin inspirasjon i sari-stoffene som de fant på reiser til India. Sari er et tradisjonelt indisk klesplagg som består av et langt stykke stoff som draperes rundt kroppen på ulike måter.

Upcycling er en viktig del av Sissel Edelbo sin designfilosofi, og det er verdt å merke seg hva det innebærer. Upcycling betyr å ta eksisterende materialer og gjenbruke dem på en måte som gir dem en ny og forbedret verdi. I motsetning til “nedcycling”, der materialer mister verdi og kvalitet hver gang de resirkuleres, forsøker upcycling å bruke materialene på en kreativ måte for å skape noe “nytt”, unikt og verdifullt. Sissel Edelbo tar sari, det tradisjonelle indiske plagget, og gir det nytt liv ved å gjøre det om til et “one of a kind”, bærekraftig plagg. Dette gir hvert antrekk en historie og en unik karakter som skiller dem fra masseproduserte varer.


Merket har også et sterkt fokus på bærekraftig produksjon og etikk. De jobber tett med sine leverandører i India og bruker kun miljøvennlige produksjonsmetoder. Sissel Edelbo er også opptatt av å støtte lokalsamfunnene i India, og de donerer en andel av overskuddet til utdanningsprosjekter i området.


Byrabinowitz er imponert over Sissel Edelbo sitt fokus på upcycling og bruk av sari-stoff. Vi elsker deres stil, der unike mønster kombineres med vakre farger som utløser en meget spesiell og emosjonell reaksjon. Fortsett å følge med på vår blogg for å lære mer om våre andre spennende merker!

Newer Post →

Introduksjon til Våre Merker

RSS
Historien bak By Rabinowitz

Historien bak By Rabinowitz

Butikk Breigata By Butikk Breigata

I en verden der butikker konkurrerer med SALG-skilt i vinduene året rundt, har By Rabinowitz som filosofi å tilby "slow fashion" til riktig pris. Hos...

Read more
Velg bærekraftig mote!

Velg bærekraftig mote!

Butikk Breigata By Butikk Breigata

Vi er stolte av å være en butikk med fokus på etisk og miljøvennlig produksjon av klær. Her vil vi utforske litt hva bærekraftig mote innebærer, og...

Read more