Lys opp mørket med Archivist Gallery!

Lys opp mørket med Archivist Gallery!

Posted by Butikk Breigata on

I dag tar vi deg med på en reise inn i den unike verdenen til Archivist Gallery.

Archivist Gallery er kjent for sine håndlagde såper, fyrstikkesker og andre småvarer som med sitt unike design gjør hverdagen et hakk mer spennende!

Hos Archivist Gallery står bærekraftighet og miljøvennlighet sentralt, og produktene passer derfor rett inn hos oss!

Alle Archivist produkter er laget for hånd i England med en lidenskap for kvalitet og omsorg for planeten vår. Archivist bruker bærekraftige materialer og resirkulert emballasje for å minimere sin miljøpåvirkning.

Det som gjør Archivist Gallery virkelig unikt er deres estetikk og design. Hvert produkt er en hyllest til kunst og kulturhistorie, og de tar ofte inspirasjon fra vakre kunstverk og tidløse tradisjoner. Dette gjenspeiles i det visuelle uttrykket på produktene.

Et av de mest særegne produktene fra Archivist Gallery er deres håndlagde fyrstikkesker.

Archivist Gallery har satt sin signaturstil på fyrstikkeskene, med vakre illustrasjoner og utsøkte detaljer. Hver eske er som et lite kunstverk som gir en ekstra touch av eleganse til ethvert rom.

Disse lange fyrstikkene er ikke bare praktiske, men eskene er små kunstverk som ingen ønsker å kaste etter bruk! Eskene kan du bruke i årevis etter som oppbevaringsesker for småting. Nyttig flerbruk altså som kan redusere behovet vårt for andre produkter!

Utforsk Archivist Gallery kolleksjon i nettbutikken vår og la deg inspirere!

 

← Older Post Newer Post →

Introduksjon til Våre Merker

RSS
Historien bak By Rabinowitz

Historien bak By Rabinowitz

Butikk Breigata By Butikk Breigata

I en verden der butikker konkurrerer med SALG-skilt i vinduene året rundt, har By Rabinowitz som filosofi å tilby "slow fashion" til riktig pris. Hos...

Read more
Velg bærekraftig mote!

Velg bærekraftig mote!

Butikk Breigata By Butikk Breigata

Vi er stolte av å være en butikk med fokus på etisk og miljøvennlig produksjon av klær. Her vil vi utforske litt hva bærekraftig mote innebærer, og...

Read more